• Landgoed Mookerheide
  • Organisatie

Als een gevarieerd bomenbos Het team van Landgoed Mookerheide

Op een natuurbegraafplaats ervaar je de kracht van de natuur en de verbinding met mensen op velerlei manieren. We zijn als team blij en dankbaar dat we met veel enthousiasme en passie mogen werken in het prachtige natuurgebied van Landgoed Mookerheide.

Ons enthousiaste team bestaat uit (vlnr): Karin, Willeke, Anita, Rob, Yvon, Roelien, Lou, Bart, Marieke.

Ons team stelt zich voor aan de hand van een boomsoort en bijbehorende eigenschappen.

Karin – Beuk – Ambitieus, behulpzaam en opgewekt. Heeft doorzettingsvermogen en weet overal het goede uit te halen.

Willeke – Appelboom – Ontwapenend, gul, toegankelijk en trouw. Leeft in het hier en nu, is avontuurlijk, en volgt haar eigen pad.

Anita – Cipres – Gaat daadkrachtig en doelgericht te werk. Is onafhankelijk en trouw, en beschikt over een flinke dosis veerkracht.

Rob – Den – Rustig en vriendelijk. Praktisch ingesteld, met een goede balans tussen gevoel en verstand. Houdt van rust en natuur.

Yvon – Kastanje – Goudeerlijk, betrouwbaar en behulpzaam. Heeft een sterk gevoel voor schoonheid en is oprecht geïnteresseerd in anderen.

Roelien – Haagbeuk – Is empathisch en biedt graag de helpende hand. Heeft een groot plichtsbesef, is gedisciplineerd en maakt het mensen graag naar de zin.

Bart – Populier – Flexibel, past zich gemakkelijk aan, maar is stevig geworteld. Staat zorgeloos in het leven. Maakt makkelijk contact en is heel betrouwbaar.

Lou – Wilg – Empathisch, loyaal en creatief. Past zich gemakkelijk aan anderen aan en houdt niet van zwart-witdenken.

Marieke – Lijsterbes – Is een geboren idealist. Straalt positiviteit uit en is scherpzinnig. Heeft eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel staan.