• Schoorsveld
  • Organisatie

Even voorstellen... Marga den Iseger

Mijn naam is Marga den Iseger en sinds december 2016 ben ik werkzaam op natuurbegraafplaats Schoorsveld. Ik vind het een hele eer om een werkplek te hebben in zo’n prachtige omgeving waar je dagelijks de kracht van de natuur ondervindt. De ontmoetingen en gesprekken die er plaatsvinden, maken mijn werk mede bijzonder en waardevol.

Voordat ik bij Natuurbegraven Nederland aan de slag ging, werkte ik als uitvaartverzorger. Dit heb ik ruim 10 jaar met hart en ziel gedaan. De overstap naar Schoorsveld voelde dan ook heel natuurlijk. Ik zie het uitvaartproces hier vanuit een ander gezichtspunt, maar de kern blijft hetzelfde: een mooi afscheid verzorgen en nabestaanden ondersteuning bieden daar waar nodig. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te bridgen, maak ik regelmatig legpuzzels en buig ik mij graag over een logische denksport quiz. Daarnaast vind ik het fijn om samen met mijn man te klussen bij onze drie zonen. Hoewel… lekker ontspannen in de tuin is ook heerlijk. Mijn favoriete vakantiebestemming is daar waar ik met mijn tentje in de ochtendzon van een kopje koffie kan genieten terwijl de wereld ontwaakt.