• Schoorsveld
  • Organisatie

Even voorstellen... Charlotte Nouwen

Wat leuk dat ik mezelf aan jullie mag voorstellen!

Mijn naam is Charlotte Nouwen, ik ben 48 jaar, woon in Helmond en werk onder andere als gastvrouw bij natuurbegraafplaats Schoorsveld. Afgelopen jaar vierden mijn lieve man Frank en ik ons 25-jarig huwelijksjubileum. Samen hebben we drie kinderen waar we heel trots op zijn en waar we veel leuke dingen mee doen. Mijn zoon Joey is 24 jaar oud en mijn dochters Demy en Lindsey zijn 22 jaar oud; een eeneiige tweeling.

Mijn man werkt als kwaliteitsmanager in Overijssel en is elke avond pas tegen 20.00 uur thuis. Daarom vind ik het extra leuk dat alle kinderen nog gezellig thuis wonen. Mijn zoon werkt net zoals ik in het mooiste hotel van Helmond, ook als ontbijtkok. Joey neemt vijf dagen voor zijn rekening en ik de overige twee dagen. Daarnaast werk ik ook regelmatig in de bediening in hetzelfde hotel. Mijn dochters werken momenteel in een winkel, maar zullen binnenkort weer de overstap maken naar een leuke baan in de kinderopvang, daar waar zij beiden voor opgeleid zijn.

Ik heb destijds na drie jaar mavo de overstap gemaakt naar de koksschool en deze opleiding ook afgerond. Direct daarna ben ik aan de slag gegaan als kokkin in combinatie met medewerkster bediening in het destijds leukste restaurant van Helmond. Deze leuke baan heb ik weloverwogen opgegeven om volledig de zorg voor de kinderen op me te nemen. Toen de kinderen wat ouder waren, ben ik vrijwilligerswerk gaan doen, onder andere als overblijfjuffrouw bij de kleintjes op een basisschool.

Mijn hobby’s zijn wandelen/spelen met mijn honden, lekkere dingen koken samen met mijn moeder en vervolgens gezellig samen eten. Ik hou er sowieso van om thuis te koken voor familie en vrienden. Ik speel graag spellen zoals ‘Kolonisten van Catan’ en zwem en lees graag. Met mijn dochters ga ik graag shoppen en lunchen of naar de bios.

Naast mijn werkzaamheden in Hotel West-Ende in Helmond ben ik heel blij om als gastvrouw bij natuurbegraafplaats Schoorsveld in dienst te zijn. Ik tel er altijd weer op om te gaan werken, voor onze gasten klaar te staan, en ze te bieden waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Soms is dit een luisterend oor, soms enkel informatie over onze mooie locatie. Het geeft keer op keer een zeer voldaan gevoel om samen met mijn lieve collega’s onze gasten op te vangen en hun dankbare reacties in ontvangst te mogen nemen.

Ik hoop nog heel lang als gastvrouw verbonden te mogen blijven aan team Schoorsveld!

Groetjes, Charlotte