• Schoorsveld

Vrijdag 14 juli Zomeravond Schoorsveld

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

“Wat is het toch bijzonder hier.” Een reactie die wij vaak krijgen als iemand voor het eerst op natuurbegraafplaats Schoorsveld komt. Overdag is het bijzonder, maar in de avond, op een zomeravond, is de sfeer extra bijzonder. Ervaar het tijdens de ‘Zomeravond op Schoorsveld’ op vrijdagavond 14 juli.

De zomeravond wordt afgetrapt met een informatieve wandeling met onze natuurbeheerder door de natuur van Schoorsveld. Leer meer over het natuurgebied, het ontstaan en het beheer en ervaar vooral de rust die Schoorsveld je kan bieden. Na de wandeling word je ontvangen in het informatiecentrum. Hier geniet je van de sfeervolle livemuziek van LeMic onder het genot van een hapje en drankje. Bij mooi weer zetten we de terrasdeuren open zodat we de laatste zonnestralen van de dag kunnen meepikken. Ook is er de gelegenheid om in een ontspannen sfeer vragen te stellen over natuurbegraven. Meld je gratis aan via onderstaand formulier.

  • Datum: vrijdag 14 juli.
  • Programma:
    19.00-20.00 uur: Informatieve wandeling met natuurbeheerder
    20.00-21.00 uur: Borrel met livemuziek van LeMic
  • Waar: verzamelen bij het infohokje
    Trek schoenen aan waar je graag mee wandelt.
  • Kosten: deze activiteit is gratis