• Schoorsveld

Notarislezing op Schoorsveld

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Voor wie, wanneer en waarom? Wat kun je regelen voor later en wanneer? Twee keer per jaar ontvangen we op natuurbegraafplaats Schoorsveld een notaris die uitleg geeft over de volgende onderwerpen:

  • het erfrecht;
  • de voordelen van een testament: zoals het besparen van erfbelasting en een vermindering van de eigen bijdrage voor zorg als je in een verzorgingstehuis terechtkomt;
  • het levenstestament: wat gebeurt er als je ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan de financiële en medische zaken.

De eerstvolgende notarislezing vindt plaats op donderdag 7 oktober van 19.00u tot 21.00u. Wij werken tijdens deze activiteit met een coronatoegangsbewijs.

Deelnemen?

De lezing duurt ongeveer drie kwartier waarna er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. We ontvangen je voorafgaand aan de lezing graag met koffie en thee. Deelname is kosteloos. Schrijf je in voor de eerstvolgende notarislezing op Schoorsveld. Je krijgt tijdig bericht wanneer deze plaatsvindt.