• Schoorsveld

Draag zelf bij aan de natuur op Schoorsveld

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Op natuurbegraafplaats Schoorsveld brengen we oorspronkelijke natuur terug, passend bij de natuur in de regio, zoals de Strabrechtse Heide en het gebied rond de Sterkselse Aa. Zo kan het cultuurhistorisch landschap van Schoorsveld weer opbloeien. Inmiddels is dit stuk Brabantse natuur een dierbare plek voor veel mensen. Een natuurgebied dat thuis is voor vele dieren en planten en waar natuur de ruimte krijgt zich verder te ontwikkelen.

Samen de handen uit de mouwen

Tijdens de natuurwerkdag steken we graag samen met jou de handen uit de mouwen. De natuurbeheerder legt uit wat natuurbeheer op Schoorsveld inhoudt en daarna gaan we samen aan het werk in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan licht snoeiwerk of het opruimen van een dik bladerdek tussen de bomen.

Iedereen is welkom te komen helpen. Graag zelfs! De natuurwerkdag begint om 08:30 uur. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een kop koffie of thee, en we sluiten de ochtend af  met een gezamenlijke lunch. Meer weten over de natuur en het beheer? Stel al je vragen tijdens een natuurwerkdag aan de natuurbeheerder.

De natuurwerkdag vindt plaats op 26 november van 08.30u tot 12.00u. Wil je meehelpen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.