• Schoorsveld

Maak kennis met Schoorsveld Informatiedag

Wil je meer weten over natuurbegraven en de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur op natuurbegraafplaats Schoorsveld? Kom dan zondag 2 juni naar de informatiedag op natuurbegraafplaats Schoorsveld. Tussen 11.00 en 16.00 uur beleef je de natuur, leiden we je rond en beantwoorden we al je vragen.

Programma

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met natuurbegraafplaats Schoorsveld en meer weten over natuurbegraven? Sluit dan aan bij een informatieve wandeling over Schoorsveld met de natuurbeheerder en kom luisteren naar een lezing over natuurbegraven. Je krijgt in de lezing antwoord op veelgestelde vragen zoals:

Hoe gaat het uitzoeken van een plek in zijn werk?

Kan een urn ook op de natuurbegraafplaats worden begraven?

Is natuurbegraven mogelijk met mijn uitvaartverzekering?

De wandeling start om 10.30 uur. De lezing wordt aansluitend gegeven om 12.00 uur. Schrijf je in via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor enkel de wandeling of lezing.

Ben je zondag 2 juni niet in de gelegenheid om langs te komen? Je kunt de natuurbegraafplaats 7 dagen per week bezoeken tussen zonsopkomst en zonsondergang. Het informatiecentrum op Schoorsveld is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot  17.00 uur geopend en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Inschrijfformulier

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht