• Landgoed Mookerheide

Zondag 12 maart om 13.30 uur Lezing digitale nalatenschap door Sander van der Meer

De lezing Digitale Nalatenschap is geannuleerd en zal plaatsvinden in het najaar. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Wat blijft er online achter als iemand komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon als zij de code niet weten? Hoe zit het met de privacy van een overledene? Welke rechten hebben nabestaanden op abonnementen, accounts en e-mails van de overledene?

Op zondag 12 maart verzorgt Sander van der Meer een informatieve lezing met inzichten in wet- en regelgeving, de huidige mogelijkheden en valkuilen in deze digitale tijd. Met recente voorbeelden waarbij emotie en humor elkaar afwisselen en praktische tips die je nu al aan het denken zetten. De lezing start om 13.30 uur in de ceremonieruimte en zal 1,5 à 2 uur duren, inloop vanaf 13.15 uur.

Sander van der Meer is afkomstig uit de forensische opsporing, gastdocent voor uitvaartopleidingen en geregeld als deskundige te horen en te zien op radio en TV. Het bedrijf i-Finish ondersteunt met diensten als Digitale Nazorg nabestaanden bij toegang tot de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data op apparatuur en in de cloud van de overledene.