• Landgoed Mookerheide

Samen werken in de natuur van Landgoed Mookerheide Natuurwerkdag

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide is voor veel mensen een bijzondere plek waarmee ze zich verbonden voelen. De natuur ontwikkelt en vernieuwt zich hier voortdurend. Regelmatig bieden mensen hulp aan omdat ze een steentje bij willen dragen aan het onderhoud van dit prachtige gebied. Dat waarderen we enorm. Wil je ook graag iets betekenen voor de natuur? Op zaterdag 24 september van 09:00 uur tot 12:30 uur stropen we de mouwen op tijdens de natuurwerkdag om de natuur een handje te helpen. Haal uitlopers van de Amerikaanse eik weg of help mee bramen trekken. Of je nu groene vingers hebt of niet, het is vooral ontzettend leuk om samen bezig te zijn in de natuur.

Samen de handen uit de mouwen

De natuur op Landgoed Mookerheide wordt onderhouden volgens een beheerplan. Tijdens de natuurwerkdag legt een natuurbeheerder uit wat dit betekent voor de bomen, planten, struiken en kruiden op het landgoed. Daarna gaan we samen aan het werk. We werken aan verbetering en versterking van de natuur zodat we er nog lang van kunnen genieten. Iedereen is welkom om te komen helpen.

We beginnen de dag om 9.00 uur in de ontvangstruimte van het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Tussendoor zorgen we voor een kop koffie of thee en we sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch. Deelname is kosteloos.

Ben je er ook bij? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier

    Mijn gegevens    *Deze velden zijn verplicht