• Schoorsveld

Kom kennismaken met natuurbegraafplaats Schoorsveld Tijdens een privéwandeling in het voorjaar

Ontspannen en vrijblijvend een kijkje nemen op natuurbegraafplaats Schoorsveld? Kom kennismaken van maandag 15 tot en met zondag 21 april. Gedurende deze week kun je deelnemen aan diverse activiteiten.

Privé wandeling
Samen met een informatiemedewerker de natuurbegraafplaats ontdekken? Dat kan tijdens een privéwandeling. Kom meer te weten over natuurbegraven, loop langs een proefgraf, ontdek de mogelijkheden en stel in alle rust je vragen. Deze privéwandelingen kunnen ingepland worden op maandag, dinsdag en donderdag om 10.00, 13.00 en 15.00 uur (op basis van beschikbaarheid).

Lezing LOOP Biotech (Geannuleerd)
Het geloof in de kracht van de natuur is wat Natuurbegraven Nederland en Loop Biotech verbindt. Samen delen we de ambitie de natuur sterker te maken en zorgvuldig met haar om te gaan. Door samen te werken met Loop Biotech kunnen we een stap zetten in het verduurzamen van de uitvaart. Wil je meer weten over Loop Biotech, de samenwerking en de Loop kist of urn gemaakt van mycelium? Sluit dan aan op zondag 21 april om 11.30 uur tijdens de lezing van Loop

Let op: Alle tijdssloten voor de privéwandelingen zijn volgeboekt. De Loop Biotech-lezing is geannuleerd. Aanmelden voor deze activiteiten is dus niet meer mogelijk! Wil je toch eens langskomen op Schoorsveld? Schrijf je dan in voor een andere activiteit uit ons activiteitenoverzicht.