Breng een bezoek

Informatie over een bezoek

Even wandelen, even in de natuur. De natuur laat zoveel moois zien. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of komt u voor een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Wandelen in de openheid van de natuur kan je goed doen. Een informatiegesprek en een wandeling zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus, gewoon mogelijk. Wij houden dan wel 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

Vanaf 2 juli kunt u weer elke 2e dag van de maand met ons mee wandelen. We behouden onderling gepaste afstand en wandelen in een klein groepje. Groepsactiviteiten, zoals lezingen en open dagen, stellen we uit naar een later moment. U kunt zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, deze blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

Bezoekt u een uitvaart? Lees dan hier over de toepassing van de RIVM-richtlijnen.

Je vindt natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze, vlakbij Eindhoven. De natuurbegraafplaats is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Breng gerust een vrijblijvend bezoek!

Plan een informatieve wandeling in

Wil je de natuurlijke pracht van Schoorsveld zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden? In een informatief gesprek en een wandeling krijg je een goed idee van en een gevoel bij Schoorsveld en de diverse opties.

Ben je slecht ter been of is lang lopen lastig? Dan laten we je graag het gebied zien met onze boskar, zodat je niet hoeft te lopen.

Bezoek ons informatiecentrum

Je bent ook van harte welkom om ons informatiecentrum op Schoorsveld te bezoeken, wij zijn er 7 dagen per week. Maak je een afspraak, dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Op zondag is er wel een medewerker aanwezig maar kunnen er geen afspraken plaatsvinden. Bel ons en we kiezen samen een moment dat past.

Openingstijden informatiecentrum

Maandag – zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag 11.00 – 16.00 uur

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Somerenseweg 116
5591TN Heeze
T. 040 303 23 00
M. contact@schoorsveld.nl
www.schoorsveld.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.