Breng een bezoek

Informatie over een bezoek

Voorzichtig ontwaakt de natuur uit een winterslaap. Knoppen aan takken openen zich langzaam en veranderen in vers groen blad of kleurrijke bloemen. De wind voelt zachter, de zon laat zich vaker zien; een nieuw seizoen dient zich aan. De natuur biedt troost, rust en kracht en verwondert.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. Het informatiecentrum is te bezoeken op afspraak zodat het veilig blijft voor iedereen. Wij zorgen dat we alle tijd hebben voor een gesprek. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

Als u corona gerelateerde klachten heeft of er wordt van u verwacht binnen te blijven kunt u helaas niet deelnemen aan het gesprek met één van onze collega’s. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, door bijvoorbeeld te beeldbellen.

U kunt zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats met maximaal 2 personen of de personen uit één huishouden. Om samen het coronavirus onder controle te krijgen is het informatiecentrum daarom niet zonder afspraak te bezoeken. Op zondag zijn de informatiecentra voorlopig gesloten, maar de natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Vanwege de geldende regels worden voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

Bezoekt u een uitvaart? Lees dan hier over de toepassing van de overheidsrichtlijnen.

Je vindt natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze, vlakbij Eindhoven. De natuurbegraafplaats is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Breng gerust een vrijblijvend bezoek!

Plan een informatieve wandeling in

Wil je de natuurlijke pracht van Schoorsveld zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden? In een informatief gesprek en een wandeling krijg je een goed idee van en een gevoel bij Schoorsveld en de diverse opties.

Ben je slecht ter been of is lang lopen lastig? Dan laten we je graag het gebied zien met onze boskar, zodat je niet hoeft te lopen.

Bezoek ons informatiecentrum

Je bent ook van harte welkom om ons informatiecentrum op Schoorsveld te bezoeken, wij zijn er 7 dagen per week. Maak je een afspraak, dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Bel ons en we kiezen samen een moment dat past.

Openingstijden informatiecentrum

Maandag – zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag Voorlopig gesloten

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Somerenseweg 116
5591TN Heeze
T. 040 303 23 00
M. contact@schoorsveld.nl
www.schoorsveld.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.