Menu

Notarislezing op Schoorsveld

Voor wie, wanneer en waarom? Wat kun je regelen voor later en wanneer? Twee keer per jaar ontvangen we op natuurbegraafplaats Schoorsveld een notaris die uitleg geeft over de volgende onderwerpen:

  • het erfrecht;
  • de voordelen van een testament: zoals het besparen van erfbelasting en een vermindering van de eigen bijdrage voor zorg als je in een verzorgingstehuis terechtkomt;
  • het levenstestament: wat gebeurt er als je ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan de financiële en medische zaken?

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Deelnemen?

De lezing duurt ongeveer drie kwartier waarna er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. We ontvangen je voorafgaand aan de lezing graag met koffie en thee. Deelname is kosteloos. In de activiteitenagenda staat gepland wanneer de notaris weer langskomt op natuurbegraafplaats Schoorsveld.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten