Wandel je mee? Kom de 2e dag van de maand langs 10.30 uur tot 11.30 uur

Informatie over onze activiteiten

Even wandelen, even in de natuur. Buiten staat het volop in bloei. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of wilt u een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Een wandeling in de natuur en een informatiegesprek zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon mogelijk. Wij houden 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op andere persoonlijke wijze en we hopen op uw begrip.

U kunt ook elke 2e dag van de maand met ons mee wandelen. We behouden onderling gepaste afstand en wandelen in een klein groepje. Vanwege de grote belangstelling verzoeken we u tijdig in te schrijven. Daarnaast kunt u zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, deze blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

 

De rust, de ruimte, de bomen… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. Elke 2e dag van de maand kun je met ons meewandelen over Landgoed Mookerheide. Je bent van harte welkom!

De informatieve wandeling start om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt 60 minuten. Denk je aan gepast schoeisel? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Er is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in.

Mijn gegevens

*Deze velden zijn verplicht