• Landgoed Mookerheide
  • Organisatie

Even voorstellen... Karin Verwielen

Mijn naam is Karin Verwielen en het is voor mij een bijzondere eer om als manager van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide te mogen werken. Ik ben 47 jaar en woon in Grave met mijn dochters Anne en Sophie en hond Wolf. Naast mijn werkzaamheden op Landgoed Mookerheide, heb ik een nevenfunctie als trouwambtenaar; een erg dankbare taak om een stel in het echt met elkaar te mogen verbinden.

Ik ben een groot natuurliefhebber en zal net zoals jij daarom erg genieten van het 50 hectare grote natuurgebied wat wij beheren. Inmiddels ben ik onderdeel van een fantastisch team van collega’s voor deze locatie van Natuurbegraven Nederland. We starten met een team van acht medewerkers: Anita van Orsouw, Bart Bulkens, Marieke Sprenger, Rob Rijkers, Roelien Ruhaak, Willeke Driessen en Yvon Dankbaar. Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te verwelkomen in het prachtige natuurgebied. De koffie staat klaar! Wil je rondgeleid worden om kennis te maken met natuurbegraven over de natuur van dit prachtige landgoed? Bel dan even voor een afspraak. We ontvangen je graag!