• Landgoed Mookerheide

Stiltewandeling op vergankelijkheidsdag

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

“Sta stil bij je sterfelijkheid en vier het leven”. Vergankelijkheidsdag nodigt uit om stil te staan bij de eindigheid van het leven. Dat einde kun je gebruiken als spiegel, om na te denken over wat je belangrijk vindt in het leven.

Vergankelijkheidsdag is een initiatief van bureau MORBidee. Het wil mensen uitnodigen om zich één dag per jaar bezig te houden met het onvermijdelijke: het eigen sterven. Het is de ideale dag om te doen wat je eigenlijk al lange tijd voor je uitschuift: een testament regelen, je eigen uitvaartwensen opschrijven of een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats waar je ooit wil komen te liggen. Ook is het de ideale dag om na te denken wat je nog wil doen in je leven, om extra aandacht te geven aan de mensen die je dierbaar zijn, of om een dierbare overledene te herdenken. www.vergankelijkheidsdag.nl

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide ondersteunt dit initiatief en organiseert een stiltewandeling onder begeleiding van Ron Hoenderboom van Naar buiten natuurbeleving. Door te wandelen in de natuur, kom je als vanzelf in contact met de vergankelijkheid van het leven. Kijk naar de bomen en de bladeren, volg de wolken en de vogels. De natuur is er voor iedereen, in elk jaargetijde en in elke fase van het leven.

Schrijf je in via onderstaand contactformulier.

  • Stiltewandeling onder begeleiding van Ron Hoenderboom van 10.00-12.00 uur.
  • Inloop vanaf 9.45 uur bij het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 18, Molenhoek.
  • Deelname is kosteloos.
  • Na afloop staat de koffie en thee klaar en praten we na.