• Landgoed Mookerheide
zondag 12 september

Susanne Duijvestein | om 12.00u en 13.45u Lezing ‘Uitvaart in eigen hand’

Afscheid nemen kan anders. Van een ceremonie in eigen tuin tot een begrafenis in het bos, van een zelfgemaakte wade tot rijden met eigen auto, er kan meer dan de meeste mensen weten. Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden om een uitvaart duurzamer te maken.

Ons hele leven zijn we bezig om onszelf uit te drukken: in ons werk, in wat we eten, in hoe we eruit zien, in wat we doen in onze vrije tijd. Maar dat lijkt te stoppen bij onze uitvaart, terwijl dit de ultieme viering van het leven is en een uniek portret. En bovendien een belangrijk helend ritueel voor als we afscheid moeten nemen.

Uitvaartondernemer Susanne Duijvestein beschrijft in haar boek ‘Uitvaart in eigen hand’ hoe we op een bewuste, duurzame en creatieve manier afscheid kunnen nemen, om zo werkelijk verbinding te maken met de dood, en daarmee met het leven.

Wil je de lezing bijwonen? Graag aanmelden op contact@landgoedmookerheide.nl of via 024-2036230. Je kunt je inschrijven voor de lezing van 12.00u-12.45u of voor de lezing van 13.45u-14.30u. Deelname is kosteloos.

Ook bij deze activiteit houden we ons aan de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Meer informatie daarover volgt na inschrijving.