• Landgoed Mookerheide

Susanne Duijvestein | om 12.00u en 13.45u Lezing ‘Uitvaart in eigen hand’

Update 8 september

Door een coronabesmetting binnen haar gezin heeft Susanne Duijvestein de lezing van aanstaande zondag en al haar andere werkzaamheden af moeten zeggen. Het is ontzettend jammer dat zij zondag niet kan komen, maar gezien de maatregelen en het besmettingsrisico, was er voor haar geen andere beslissing mogelijk. Susanne Duijvestein komt graag een andere keer naar natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide om te vertellen over haar boek ‘Uitvaart in eigen hand’. Wanneer er een nieuwe datum bekend is, zullen wij daarover berichten dus houd de website in de gaten.

Zondag 12 september zal Immanuel Baan vertellen over andere manieren van afscheid nemen. Immanuel Baan is zelfstandig uitvaartondernemer in de regio Amersfoort en Zeist en heeft zich toegelegd op duurzame en creatieve uitvaarten. Ook is hij eigenaar van de rouwbakfiets. Met deze bakfiets kan een overledene in een kist, mand of wade op duurzame wijze worden vervoerd. De rouwbakfiets is zondag te zien en uit te proberen. Daarnaast is Immanuel medeorganisator van het congrestival Nieuw Bakje Troost waarmee hij mensen wil inspireren bewust afscheid te nemen en de dood bespreekbaar te maken. Tijdens de lezing zal Immanuel vertellen over de mogelijkheden die naasten hebben om een afscheid eigen te maken; van een ceremonie in eigen tuin tot een begrafenis in het bos, van een zelfgemaakte wade tot rijden met eigen auto. Daarnaast laat hij zien hoe we duurzame keuzes kunnen maken rondom een afscheid.

Wil je de lezing bijwonen? Meld je hieronder aan. Deelname is kosteloos.

Ook bij deze activiteit houden we ons aan de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Meer informatie daarover volgt na inschrijving.

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht