• Landgoed Mookerheide

Lezing ‘Maak ruimte’ door Juul Martin - Geannuleerd

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Waar wil jij ruimte voor maken in 2022? Op vrijdag 14 januari 2022 geeft coach, psycholoog en inspirator Juul Martin een lezing op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Laat je door hem inspireren met zijn frisse blik op organiseren en motiveren.

In zijn nieuwste boek Maak ruimte en laat je mensen shinen gaat Juul Martin op ontdekkingsreis langs bijzondere leiders en laat hij zien hoe zij hun medewerkers positief beïnvloeden. In een interactieve lezing verkent hij wat hun lessen betekenen. Hij laat op praktische, inspirerende en simpele wijze zien hoe leiders ruimte maken voor de behoeften van hun mensen.

  • Wil je deze lezing bijwonen, stuur dan een e-mail naar contact@landgoedmookerheide.nl of meld je telefonisch aan via 024-2036230.Vermeld daarin met hoeveel personen je komt. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
  • Vanaf 15.00 uur ontvangen we je bij ceremonieruimte ’t Buitenhuys. De lezing start om 15.30. Deelname is kosteloos.

Voor deze lezing is het noodzakelijk een coronatoegangsbewijs te tonen. Wij houden ons aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM.