• Landgoed Mookerheide

Informatiedag

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Ben je benieuwd naar natuurbegraven? Wil je meer weten over natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide en de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur? Op zondag 4 september organiseert natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide een informatiedag. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met natuurbegraven en de natuur te beleven.

Kom je wandelen?

Vanaf 11.00 uur staat de koffie en thee klaar in het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats aan de Heumensebaan 18 in Molenhoek. We informeren je in een open en ontspannen sfeer over natuurbegraven en beantwoorden al je vragen. Je kunt een lezing bijwonen over natuurbegraven en op eigen gelegenheid een wandeling maken over het landgoed. Het gebied is van Natuurmonumenten en zal voor altijd een beschermd natuurgebied blijven. De wandelroute is af te halen in het informatiecentrum. Geniet van de nazomer en laat de kronkelende bospaden je begeleiden door een glooiend landschap van bossen en open velden.

Informatieve lezingen

Tijdens de lezing geven we je antwoord op veel gestelde vragen zoals:

  • Hoe gaat het uitzoeken van een plek in zijn werk?
  • Kan een urn ook op de natuurbegraafplaats worden begraven?
  • Is natuurbegraven mogelijk met mijn uitvaartverzekering?

De lezingen zijn om 12.00 uur en om 14.00 uur en duren ongeveer drie kwartier. Schrijf je in voor een lezing via onderstaand formulier.