• Maashorst
  • Organisatie

Ontmoet Martijn

Mijn naam is Martijn Daamen, 37 jaar oud en sinds kort mag ik deel uitmaken van het team op natuurbegraafplaats Maashorst. Op 8 februari 2021 ben ik hier begonnen in de rol van manager natuurbegraafplaats. Mijn achtergrond ligt in de hospitality branche; hiervoor heb ik ruim 13 jaar bij Maison van den Boer gewerkt. Binnen dit bedrijf was ik eindverantwoordelijke voor diverse locaties. Begin dit jaar was ik toe aan een andere uitdaging en ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws. Het was tijd voor de volgende stap in mijn leven. Belangrijk in mijn keuze waren -en zijn nog steeds- mens, natuur, teamverband en verantwoordelijkheid.

Ik vind het fijn om in een team te werken en haal veel voldoening uit de natuur. Natuur is voor mij erg belangrijk en geeft mij veel ontspanning. Samen of soms juist alleen. Even weg van de dagelijkse hectiek. De natuur biedt rust, even opladen en genieten van de kleine dingen. Het mooie aan de natuur in Nederland is dat ieder seizoen zijn eigen mooie karakter en kleuren heeft.

Natuurbegraven Nederland sprak mij enorm aan. Empathisch, passievol en dienstbaar zijn mooie kernwaarden die mij erg aanspreken in dit bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is. Als manager van natuurbegraafplaats Maashorst hoop ik mee te kunnen werken aan de verdere groei voor mens, natuur en organisatie. Mijn nieuwe rol is totaal anders dan mijn vorige, maar kent tegelijkertijd ook veel raakvlakken. Zo was in mijn vorige baan vooral de omgang met gasten erg belangrijk voor mij, en dat is hier op de natuurbegraafplaats niet anders.

Ik ben inmiddels anderhalve maand aan het werk op Maashorst en ondanks deze bijzondere tijd ben ik warm ontvangen door het team dat hier werkzaam is. Je merkt aan alles en iedereen dat aandacht voor elkaar en voor de natuur met stip op nummer één staan. In mijn vrije tijd reis ik graag, houd ik van cultuur en vind ik het leuk om met mijn vriendin Anouk nieuwe plekken te ontdekken.

Weet dat je welkom bent op Maashorst, de koffie staat klaar.

Groetjes, Martijn