Menu

Natuurwerkdag Samen werken in de natuur van Huis ter Heide - Woensdag 12 oktober

Jonge natuur wisselt af met stevige volwassen bomen en struiken. Het groene hart van natuurbegraafplaats Huis ter Heide wordt omarmd door hoge bomen en grote struiken. Reeën, hazen, vogels en dassen houden de wacht als de zon onder is. Om de natuur in haar oorspronkelijke vorm te herstellen beheren we de natuur zorgvuldig. Samen met de vrijwilligers werken we op een natuurwerkdag aan verbetering en versterking zodat we nog lang kunnen genieten van de natuur.

Samen werken aan verbetering en versterking

Tijdens een natuurwerkdag licht een natuurbeheerder toe wat natuurbeheer op natuurbegraafplaats Huis ter Heide inhoudt. Daarna gaan we samen aan het werk in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan licht snoeiwerk, het opruimen van een dik bladerdek tussen de bomen of meehelpen met andere werkzaamheden in de natuur.

Iedereen is welkom te komen helpen. Graag zelfs! We beginnen een natuurwerkdag om 09:00 uur. Samen nemen we op tijd pauze en drinken we een kop koffie of thee. De ochtend sluiten we rond het middaguur af met een gezamenlijke lunch. Ook is er tijdens een natuurwerkdag voldoende gelegenheid vragen te stellen over de natuur en het beheer hiervan.

Inschrijfformulier

  Mijn gegevens  *Deze velden zijn verplicht

  Aanmelden

  Wil je ook meehelpen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op voordat de natuurwerkdag plaatsvindt.

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten