• Landgoed Mookerheide

Beleef de lente Informatiedag

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Ben je benieuwd naar natuurbegraven? Wil je meer weten over natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide en de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur? Op zondag 10 april organiseert natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide een informatiedag. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met natuurbegraven en de natuur te beleven.

Wandel je mee?

Tijdens de informatiedag staan onze collega’s tussen 11.00 en 16.00 uur voor je klaar om je in een open en ontspannen sfeer te informeren, rond te leiden en uiteraard al je vragen over natuurbegraven te beantwoorden. Naast verschillende lezingen bieden wij je de gelegenheid om samen een wandeling te maken door het prachtige gebied. De lente is een bijzonder seizoen op Landgoed Mookerheide. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en de wereld zoemt, bloeit, tjilpt en gonst van nieuw leven. Wandel je mee? De hele dag door zijn er wandelingen door het natuurgebied onder begeleiding van een medewerker. Het is niet nodig om je voor een wandeling aan te melden.

Informatieve lezingen

Tijdens de lezingen geven we je antwoord op veel gestelde vragen zoals:

  • Hoe gaat het uitzoeken van een plek in zijn werk?
  • Kan een urn ook op de natuurbegraafplaats worden begraven?
  • Is natuurbegraven mogelijk met mijn uitvaartverzekering?

De lezingen vinden plaats om 12.00 uur en 14.00 uur. Schrijf je in voor een lezing via onderstaand formulier.