• Maashorst
  • Mens

Manu Keirse Leestip: helpen bij verlies en verdriet

Het geannuleerde college van dhr. Manu Keirse – Rouw overleven – van 8 april, wordt na de zomer opnieuw aangeboden, zodra dit volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk is. Dit geldt voor alle belangstellenden die zich daarvoor eerder hebben opgegeven. Zij krijgen hierover op een later moment bericht. Vanwege de overweldigende belangstelling was het college al snel volgeboekt.

Dhr. Keirse heeft dit jaar geen ruimte meer vrij in zijn agenda voor een extra boeking. We kijken naar mogelijkheden voor volgend jaar. Uiteraard houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte.

Misschien is dit boek in de tussentijd een goede tip voor je? Helpen bij verlies en verdriet – ISBN 9789401442879

In dit boek toont Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Het boek gaat niet alleen in op verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak onterecht onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, je werk of je toekomstperspectieven. Dankzij de talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het een heel praktisch instrument voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt. Een onmisbare gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet. Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw.