• Heidepol
  • Organisatie

Jubilarissen op Heidepol

Natuurbegraven Nederland bestaat 10 jaar! En 10 jaar natuurbegraafplaats Heidepol betekent ook de eerste 10-jarige jubilaris: Kees Benthem.

Kees Benthem

Kees Benthem was op 1 juli 2012 de eerste werknemer van Natuurbegraven Nederland, en nog steeds is hij van grote waarde voor natuurbegraafplaats Heidepol en Natuurbegraven Nederland. Hij begon als natuurbeheerder en had veel ervaring met begravingen. Dat was zeer welkom bij de pioniers van Heidepol, die voornamelijk een ‘groene’ achtergrond hadden. Na enkele jaren werd Kees informatiemedewerker. In die functie heeft hij mooie, waardevolle gesprekken met geïnteresseerden gevoerd en heeft hij veel uitvaarten op Heidepol begeleid.

Wij hebben hem uiteraard groots in het zonnetje gezet. In de ochtend een verrassingsontbijt met het team en in de middag een verrassingslunch waar ook zijn familie bij aanwezig was. En natuurlijk waren er mooie woorden van directeur en mede-initiatiefnemer Roy van Boekel.

Bob Tijsse Klasen

Op 1 juli had ook Bob Tijsse Klasen, natuurbeheerder van Heidepol, zijn jubileum. Hij was 5 jaar in dienst. Bob heeft zich de afgelopen 5 jaren op intensieve wijze en met prachtig resultaat ingezet voor het natuurbeheer aan de hand van de natuurvisie en beheerplannen voor Heidepol. Ook dat werd uiteraard gevierd: met taart, cadeaus en een mooi woordje van de manager.