• Maashorst
  • Organisatie

Even voorstellen... Joke Schilstra

Sinds kort heb ik het voorrecht om het team van natuurbegraafplaats Maashorst te versterken als Manager Natuurbegraafplaats. Mijn naam is Joke Schilstra, 39 jaar, geboren en getogen in Fryslân. Inmiddels heb ik helemaal mijn draai gevonden in het mooie Brabant. Ik woon samen met mijn vriend Rob en zoontje Jente in Waalwijk waar wij samen genieten van al het mooie en bourgondische wat Brabant te bieden heeft.

Natuurbegraven heb ik leren kennen door mijn werk als uitvaartbegeleider. De natuurbegraafplaats is een plek waar de natuur troostend werkt, maar ook kracht geeft. Nu ik dit mijn werkplek mag noemen, geniet ik dagelijks van een van de mooiste plekjes van Brabant. Mijn ervaring in de hotellerie en als uitvaartbegeleider neem ik mee naar de Maashorst waar ze mooi samenkomen.

Een goed afscheid legt de basis om verder te kunnen en verdient tijd en aandacht. Ik vind het mooi om samen met het team hier het fundament voor te kunnen leggen en er de tijd voor te nemen. 9 november jl. mocht ik dit ervaren tijdens een heel bijzondere avond op Maashorst, de jaarlijkse Lichtjesavond. Samen gedenken en herinneren: bijzonder om te zien en voelen hoe iedereen deze avond verbonden was met deze bijzondere plek.

Ik ontmoet je graag op Maashorst. De koffie staat klaar, wees welkom!

Warme groet,
Joke