• Heidepol
  • Organisatie

Even voorstellen... Brenda Flantua

Op 1 januari 2020 begon mijn eerste werkdag op deze prachtige natuurbegraafplaats Heidepol. Het was een mooie carrièreswitch, waarbij ik helemaal op de juiste plek terechtgekomen ben. Geboren in Ede en getogen in het bosrijke Lunteren, voel ik mij in de natuur van Heidepol helemaal thuis.

Tot het moment dat ik in 2019 hier op de natuurbegraafplaats een dierbare kwam bezoeken, wist ik niets van deze plek, maar voelde ik meteen de rust en de magie van de omgeving. Ik weet nog dat ik dacht ‘je zult hier maar mogen werken, zeg…’. Toevalligerwijs (of niet?) viel mijn oog een aantal weken daarna op een vacature en besloot ik direct een brief te schrijven. Elke ontmoeting hier op Heidepol is weer bijzonder. Het geeft een fijn gevoel iets voor iemand te kunnen betekenen op bijzondere momenten in het leven.

Graag ontmoet ik je een keer hier op ons mooie Heidepol!