• Landgoed Christinalust
  • Natuur
  • Organisatie

In de natuur Een persoonlijk afscheid

Cake of een bitterbal bij een afscheid? Bij ons mag het allebei. Een afscheid op Landgoed Christinalust mag je invullen op jouw manier.

Tijd, vrijheid en ruimte

Als je een natuurgraf vastlegt op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust, mag je een afscheidsceremonie in ons ceremoniegebouw houden, maar het hoeft niet. Een intiem afscheid rondom het natuurgraf kan ook. Samen met een uitvaartondernemer geef je het afscheid persoonlijk vorm. Het is fijn als het afscheid past bij de overledene en wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Om de rust en ruimte te ervaren die een uitvaart in de natuur je biedt, zijn er maximaal 2 uitvaarten per dag (met uitzondering van de zomer). Een afscheid op onze natuurbegraafplaats mag in de ochtend of middag en in de zomermaanden ook in de avond.

Het ceremoniegebouw

Door de grote openslaande deuren van de ceremonieruimte voel je je verbonden met de natuur en heb je een weids uitzicht over de Twekkelerplas. De opstelling in de ceremonieruimte is aan te passen. Je kunt kiezen voor een intieme setting met een klein gezelschap, of voor een grotere groep tot maximaal 100 personen.

Hapjes en drankjes mag je zelf, met familie en vrienden, serveren, maar kan ook in zijn geheel door een cateraar uitgevoerd worden. Bij het gebruik van ons ceremoniegebouw is een keuken met koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en servies voor 30 gasten tot je beschikking.

Vind je het fijn om muziek te laten horen die je doet denken aan je dierbare, of wil je misschien wat foto’s laten zien? Je kan dit eenvoudig afspelen via de audiovisuele apparatuur op de 2 monitoren in de ceremonieruimte. Wil je dat het afscheid via een livestream te volgen is? Schakel dan een audiovisueel bedrijf in dat dit voor je kan verzorgen.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken? Neem contact met ons op, wij denken dan graag met je mee.