Menu

Contact

Natuurgebied

De natuurbegraafplaats is een natuurgebied en vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. Honden zijn aangelijnd ook welkom.

Openingstijden informatiecentrum

Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Op zondag zijn geen afspraken en uitvaarten mogelijk.

Adres en contactgegevens

Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust
Windmolenweg 401
7547 RR Enschede

T: 053 303 52 30
E: contact@landgoedchristinalust.nl

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoonnummer 053 303 52 30.

Een begrafenis aanmelden en inplannen kan 24 uur per dag via telefoonnummer 053 303 52 31.

Bereikbaarheid

Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust ligt aan de Windmolenweg 401 in Enschede. Voer natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust of Windmolenweg 401 in op je navigatiesysteem. Je rijdt een zijweg van de Windmolenweg op, dit is gedeeltelijk verhard.

De natuurbegraafplaats is met de auto en het OV te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 12 minuten (halte Tinsteden) loopafstand van het informatiecentrum.

Parkeren

Na ongeveer 50 meter vind je aan je linkerhand de parkeerplaats voor bezoekers aan het informatiecentrum. Het gebouw ligt achter deze parkeerplaats. Na ongeveer 100 meter vind je aan je linkerhand de parkeerplaats voor uitvaarten.

Rolstoelvriendelijkheid

Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust is rolstoelvriendelijk voor bezoekers van een uitvaart. Als je slecht ter been bent en lopen is lastig voor je dan is er een boskar beschikbaar.

Ik wil graag meer informatie. Neem contact met mij op.

  Mijn gegevens  Ontvang je graag de nieuwsbrief? (4x per jaar)

  *Deze velden zijn verplicht

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten