• Maashorst
  • Mens

Vrijdag 4 oktober 2019 Afscheid in de natuur

Op Natuurbegraafplaats Maashorst kiezen de meeste mensen een plekje uit voor ‘ooit’. Omdat ze het graag voor eeuwig goed geregeld willen hebben voor zichzelf en hun dierbaren.

We praten lang niet altijd over de dood. Toch heeft een aantal mensen er behoefte aan te weten wat de mogelijkheden zijn rondom een overlijden, en dan met name over een afscheid hier op de natuurbegraafplaats.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen, organiseren we op vrijdagmiddag 4 oktober van 14.00 tot 18.00 uur ‘Afscheid in de natuur’. Tijdens deze middag bieden we je de mogelijkheid om een praatje te maken met diverse uitvaartondernemers, en kun je bekijken welke natuurlijke materialen gebruikt mogen worden bij een afscheid. Denk daarbij aan de materialen waarin we mensen begraven, zoals een kist, mand, wade of urn. Uiteraard zijn alle producten goed afbreekbaar. Daarnaast zullen ook een uitvaartfotograaf, bloemist en een mandenvlechter niet ontbreken.

Ons team staat voor jou paraat om samen door het natuurgebied te wandelen en al je vragen te beantwoorden. De middag wordt muzikaal omlijst en, zoals altijd, staat de koffie klaar!