• Maashorst
  • Organisatie

Even voorstellen... Marijke Vertogen

Mijn naam is Marijke Vertogen. Sinds 15 juni 2018 werk ik in de horeca en als gastvrouw bij Natuurbegraven Nederland op de Maashorst. Ik ben onderdeel van een collegiaal team en dat maakt mijn werk heel bijzonder. Daarnaast: ik ontmoet veel mensen en dat past bij mij, want ik hou nou eenmaal van mensen! Op 19 mei 1958 ben ik geboren in het plaatsje Zeeland. Als oudste van het gezin leerde ik al vroeg wat verantwoordelijkheid is, wat ik tot op heden nog steeds heel belangrijk vind. Verliefd-verloofd-getrouwd, en met mijn man kreeg ik twee prachtige dochters. Daarnaast ben ik trotse oma van 3 kleinkinderen. Mijn hobby: MUZIEK.

Al 10 jaar zing ik in een Nederlandstalig koor in Uden. Omdat ik hou van het Nederlandstalige lied voel ik me helemaal op mijn plek als sopraan. Ieder jaar verzorgen we een festival van het Nederlandse Lied  en in de festivalcommissie ben ik de contactpersoon van de koren die uitgenodigd worden op die dag. Dansen is ook een van mijn hobby’s. Ballroom, Latin en Country dansen vind ik erg leuk om te doen. Inmiddels ben ik al een aantal jaar vrijwilliger bij een dansschool waar mensen met een beperking op dansles komen. Deze mensen hebben enorm veel plezier in dansen en ik vind het heel mooi dat ik ze op deze manier iets kan leren. En dan nog mijn accordeon waar ik zelf graag muziek op maak. Gewoon thuis omdat ik het een heerlijke ontspanning vind. Fietsen doe ik ook graag, en dan het liefst door de natuur in Nederland, want ons land heeft zoveel moois te bieden! Als ik mijzelf met een woord moet omschrijven dan zeg ik: tevreden!

Graag tot ziens op Natuurbegraafplaats Maashorst,

Hartelijke groet van Marijke