• Heidepol
  • Organisatie

Terugblik Lichtjesavond 2023 Geborgen in mijn hart

Op zaterdag 18 november vond op Heidepol de online Lichtjesavond plaats. Een avond waarop het hele team in verbinding was met nabestaanden die verbonden zijn aan Heidepol. De kaarsjes waren aan en de namen van hen die zo gemist worden werden uitgesproken.

Een boodschap

Vanaf enkele weken voor de Lichtjesavond konden nabestaanden voor een overleden dierbare een boodschap achterlaten in het insectenhotel. Het insectenhotel staat bij de verbindingstafel op het oostelijk deel van de natuurbegraafplaats. In het insectenhotel zit een laatje met daarin eco-papier en potloden. Je bent nog steeds van harte welkom om jouw boodschap achter te laten. De berichtjes worden opgenomen in de levensloop van de insecten die daar hun huis gevonden hebben.

Het nieuwe jaar

De kerstperiode en het nieuwe jaar komen er aan. Dagen van samenzijn waarin ook gemis sterk voelbaar kan zijn. Donkere dagen, maar ook dagen waarin vele lichtjes branden.
Achter elke aangestoken kaars op Lichtjesavond hoorde een dierbare en klonk een naam. Wil je Lichtjesavond nog een keer beleven, bekijk dan de compilatie van Lichtjesavond 2023.