• Heidepol
  • Organisatie

Nieuwe namen voor onze ceremonieruimtes

Met de komst van een nieuwe ceremonieruimte kwam er natuurlijk ook een nieuwe naam. Zoals je al kon lezen, is dat ‘De Heideplaats’ geworden. Dit was voor ons aanleiding om ook de andere ceremonieruimtes een nieuwe naam te geven. Met trots presenteren we…

De Horst
Dit is de nieuwe naam voor onze ontvangstruimte. Een horst is een vogelnest; dat vonden we goed passen bij een ruimte waarin mensen samenkomen. De Horst is een ruimte voor ceremonies en voor andere activiteiten, zoals ’t Koffiehuys op zondag.

Leuk om te weten: we hebben De Horst gerenoveerd! De muren zijn beter geïsoleerd en het plafond is geschilderd. Ook hebben we een houten wand geplaatst, waarachter we extra stoelen en andere benodigdheden bewaren. En je ziet, er zijn nieuwe stoelen met extra zitcomfort en bijpassende tafeltjes. Buiten coronatijd is er straks ruimte voor maximaal 70 mensen.

De Bosplaats
Van Heidekapel naar Heideplaats. En ook de Boskapel krijgt een nieuwe naam: De Bosplaats. Dit is een open plek in het bos, waar je samen kunt zitten op houten bankjes. Geschikt voor een ceremonie met maximaal 30 personen, uiteraard als het weer het toelaat. Wanneer er 1,5 meter afstand gehanteerd wordt, is er natuurlijk ruimte voor minder mensen. De Bosplaats vind je aan het Vossenpad, achter ontvangstruimte De Horst.