• Maashorst
  • Natuur

Natuurwerkdag 14 maart 2020

Wilt u komen wandelen of wilt u een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Een wandeling in de natuur en een informatiegesprek zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon mogelijk.

In het kader van de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus, vinden we het belangrijk dat ook wij bijdragen aan het feit dat mensen niet besmet kunnen raken. Daarom hebben we besloten om alle activiteiten zoals groepswandelingen en lezingen uit te stellen naar een later moment. Zodra meer duidelijk is wanneer dit kan plaatsvinden informeren we daarover.

Op zaterdag 14 maart 2020 organiseren we weer een natuurwerkdag op natuurbegraafplaats Maashorst. Wij waarderen het enorm dat mensen ons regelmatig hulp aanbieden omdat zij een steentje bij willen dragen aan het onderhoud van deze bijzondere plek. Daarom steken we graag samen met jou de handen uit de mouwen. Tijdens de natuurwerkdag is iedereen, jong en oud, welkom! We beginnen de dag om 9:00 uur in de ontvangstruimte op Maashorst. Rond het middaguur wordt voor een lekkere lunch gezorgd. Om 12:30 is de natuurwerkdag ten einde.

Help je een handje mee? Aanmelden kan via contact@maashorst.nl of 0486 745 006.