Menu

De ceremonie

Ons ceremoniegebouw kijkt uit over de Twekkelerplas en is een weerspiegeling van onze waarden en verbondenheid met de natuur. Onze gebouwen vloeien naadloos samen met de natuur en zijn ontworpen om later weer te kunnen worden afgebroken, zodat de natuur weer volledig haar gang kan gaan. Vanuit het ceremoniegebouw heb je een prachtig uitzicht over de Twekkelerplas. Je kunt hier met 100 gasten een ceremonie houden. Het tarief voor het gebruik van het ceremoniegebouw is €575,-.

Catering

Op de natuurbegraafplaats verzorgen we zelf geen catering, dit is wel mogelijk via een externe cateraar.

Noaberschap

In tijden van rouw heeft je eigen buurt wellicht een belangrijke rol bij een uitvaart. Er is voldoende ruimte om invulling te geven aan het noaberschap bij een afscheid op de natuurbegraafplaats.

Audiovisuele ondersteuning

Het is mogelijk om muziek af te spelen en beelden weer te geven tijdens de ceremonie. Het bedienen van deze apparatuur leggen we graag aan je uit.

  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom bij de begrafenis.
  • Het is niet toegestaan om (wens)ballonnen op te laten.
  • In het natuurgebied zijn open vuur, fakkels of vuurkorven niet toegestaan.

Tijden waarop een uitvaart mogelijk is

Een afscheid in de natuur kan plaatsvinden van maandag tot en met zaterdag tussen zonsopkomst en zonsondergang. De natuurbegraafplaats ligt in een beschermd natuurgebied, we houden rekening met de natuur en zijn daarom alleen actief in het gebied tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Dieren krijgen zo alle ruimte om uit te rusten of juist te jagen. We streven naar maximaal één uitvaart per dagdeel zodat nabestaanden de rust en ruimte hebben om afscheid te nemen.

Tijden waarop een uitvaart mogelijk is

  • Ochtend: ontvangst vanaf 09.00 uur, start ceremonie vanaf 09.30 uur.
  • Middag: ontvangst vanaf 13.30 uur, start ceremonie vanaf 14.00 uur.

In de zomermaanden is een afscheid in de avond ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Indien er apparatuur voor beeld en geluid moet worden opgebouwd of catering wordt aangeleverd, dan spreken we altijd in overleg met je af vanaf welk tijdstip dit mogelijk is.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten