Breng een bezoek

Informatie over een bezoek

Even wandelen, even in de natuur. De natuur laat zoveel moois zien. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of komt u voor een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Wandelen in de openheid van de natuur kan je goed doen. Een informatiegesprek en een wandeling zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus, gewoon mogelijk. Wij houden dan wel 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

Vanaf 2 juli kunt u weer elke 2e dag van de maand met ons mee wandelen. We behouden onderling gepaste afstand en wandelen in een klein groepje. Groepsactiviteiten, zoals lezingen en open dagen, stellen we uit naar een later moment. U kunt zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, deze blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

Bezoekt u een uitvaart? Lees dan hier over de toepassing van de RIVM-richtlijnen.

Je vindt Heidepol midden op de Veluwe, op de grens van Arnhem en Ede. De natuurbegraafplaats is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Breng gerust een vrijblijvend bezoek!

Plan een informatieve wandeling in

Wil je de natuurlijke pracht van Heidepol zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden? In een informatief gesprek en een wandeling krijg je een goed idee van en een gevoel bij Heidepol en de diverse opties. Ben je slecht ter been of is lang lopen lastig? Dan laten we je graag het gebied zien met onze boskar, zodat je niet hoeft te lopen.

Bezoek ons informatiecentrum

Je bent ook van harte welkom om ons informatiecentrum op Heidepol te bezoeken, wij zijn er 7 dagen per week. Maak je een afspraak? Dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Op zondag is er wel een medewerker aanwezig maar kunnen er geen afspraken plaatsvinden. Bel ons gerust en we kiezen samen een moment dat past.

In verband met onze jaarlijkse personeelsdag is het informatiecentrum dinsdag 29 september vanaf 12.30 uur gesloten. Woensdag 30 september zijn we vanaf 9.00 uur weer aanwezig.

Wil je in contact komen met onze medewerkers voor het melden van een overlijden of het inplannen van een uitvaart? Dit kan via het telefoonnummer 026 711 22 15.

Je kunt in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats. Deze is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Openingstijden informatiecentrum

Maandag – zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag 11.00 – 16.00 uur

Natuurbegraafplaats Heidepol
Harderwijkerweg 37
6816VA Arnhem
T. 026 711 22 10
M. contact@heidepol.nl
www.heidepol.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

NAVIGATIE
Bij het gebruik van een navigatie, kun je Harderwijkerweg 37 invoeren.
Let op! Gebruik je een TomTom? Voer dan niet alleen de straatnaam in, maar eerst de postcode van onze natuurbegraafplaats, en vul daarna aan met het huisnummer. Dat is: 6816 VA, huisnummer 37. Zo voorkom je dat de TomTom je naar een ander deel van de Harderwijkerweg leidt.