Contact & Route

Je vindt Heidepol midden op de Veluwe, op de grens van Arnhem en Ede. De natuurbegraafplaats is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Breng gerust een vrijblijvend bezoek!

Let op! Wegwerkzaamheden rond Heidepol

De komende periode wordt er rondom Heidepol gewerkt aan de weg. Wat houdt dit in; 2 juli t/m 25 juli: Deze gehele periode is de Koningsweg (vanaf de Amsterdamseweg N224, kruispunt Van der Valk Westend) afgesloten. Er is een omleiding ingesteld; Amsterdamseweg, Schelmseweg, Kemperbergerweg, Koningsweg. Volg voor deze omleiding route 4 op de gele borden. De omleiding zorgt voor zo’n 10, 15 minuten vertraging. Vanaf de rotonde bij het Pannenkoekenhuis Den Strooper stoppen de borden met route 4. Vanaf hier volg je de Koningsweg (N310/N311) tot aan het eerste kruispunt bij Snackbar de Pitstop, daar sla je linksaf (ook de Koningsweg) en vervolgens slaat u de 1 e weg rechtsaf de Harderwijkerweg op (een onverharde weg) waaraan natuurbegraafplaats Heidepol gelegen is. De Koningsweg is ook deels afgesloten, maar wel bereikbaar voor bestemmingsverkeer, je kunt hier dus gewoon inrijden. Zijn er onderweg onduidelijkheden, dan kun je ons bereiken via 026 – 711 22 10.

Plan een informatieve wandeling in

Wil je de natuurlijke pracht van Heidepol zelf ervaren en meer te weten komen over de mogelijkheden? In een informatief gesprek en een wandeling krijg je een goed idee van en een gevoel bij Heidepol en de diverse opties. Ben je slecht ter been of is lang lopen lastig? Dan laten we je graag het gebied zien met onze boskar, zodat je niet hoeft te lopen.

Bezoek ons informatiecentrum

Je bent ook van harte welkom om ons informatiecentrum op Heidepol te bezoeken. Maak je een afspraak? Dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Bel ons gerust en we kiezen samen een moment dat past.

Openingstijden informatiecentrum