Menu

Natuurwerkdag op Heidepol

We stropen onze mouwen op en gaan aan de slag in de natuur. Onder begeleiding van onze natuurbeheerders helpen we de natuur op Heidepol een handje om nog mooier en diverser te worden.

Wij waarderen het enorm dat mensen ons regelmatig hulp aanbieden, omdat zij een steentje bij willen dragen aan het onderhoud van deze bijzondere plek. Tijdens de natuurwerkdag is iedereen welkom, jong en oud!

We beginnen de dag om 09:00 uur in de ontvangstruimte op Heidepol. Rond het middaguur wordt voor een lekkere lunch gezorgd. Om 12:30 is de natuurwerkdag ten einde. Een mooi moment om even stil te staan bij het natuurgraf van een dierbare, of om te genieten van de natuur met een korte wandeling.

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Inschrijfformulier

  Mijn gegevens
  *Deze velden zijn verplicht

  Aanmelden

  In de activiteitenagenda staat gepland wanneer de volgende natuurwerkdag plaatsvindt. Help jij ook een handje mee? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten