• Landgoed Christinalust
  • Mens
  • Organisatie

Even voorstellen Nicole

Na jaren in de reisbranche te hebben gewerkt, coördineert Nicole nu de dagelijkse gang van zaken op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust, hier komt al haar ervaring goed van pas. Nicole heeft tijdens haar werk in de reisbranche veel gezien van de wereld. “Ik ben op de meest bijzondere plekken geweest. Maar ik ben me altijd bewust gebleven van de schoonheid van ons eigen land en hoe fijn het is om hier te mogen wonen.

Toch was het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik vond bij Natuurbegraven Nederland als dagcoördinator op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust. Het concept natuurbegraven spreekt mij enorm aan en ik ben erg blij met de fijne collega’s. Iedere ochtend fiets ik dwars door het prachtige Twentse coulisselandschap naar mijn werk, waar het landgoed al even mooi en afwisselend is. Een hele bijzondere plek om te mogen werken.”

Een combinatie die samenkomt

Nicole coördineert de zaken op de natuurbegraafplaats en begeleidt informatiegesprekken. “Deze afwisseling vind ik erg prettig. Niet alleen het regelen, maar ook het contact met mensen is belangrijk. Naast mijn toeristische opleiding heb ik ook een diploma in de makelaardij. Deze kennis komt nu samen in mijn huidige baan. Hoe mooi is het dat ik mensen mag begeleiden op hun reis naar hun laatste rustplaats.”

Wie is Nicole

Ik woon in een klein boerderijtje, aan de rand van het bos in Enschede, ben 57 jaar en heb 2 kinderen. Een zoon, Thijs van 22, hij studeert in Groningen en een dochter Noortje van 20, zij studeert in Maastricht. Mijn vriend Gijs woont in Warmond. Tegenwoordig reis ik dus niet meer door de wereld maar door Nederland. In mijn vrije tijd kook ik graag en ik hou van  fietsen, lezen en uit eten gaan.

De toekomst

Nadat we al een paar maanden vanuit een tijdelijk informatiecentrum werken, waar het soms toch wat behelpen is, kijk ik vooral uit naar het moment waarop ons informatiecentrum klaar is. Ik kan me ook enorm verheugen op het in gebruik nemen van ons nieuwe ceremoniegebouw. Samen met de openingsweek allemaal mijlpalen om naartoe te leven, ik ben er klaar voor!