• Landgoed Christinalust
  • Organisatie

"De warmte die ik hier heb ontvangen teruggeven." Even voorstellen: Nathalie

Nathalie is sinds november 2022 werkzaam op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust, voor een deel als informatiemedewerker en voor een deel als communicatiemedewerker.

“Communicatie sluit mooi aan bij de rest van mijn loopbaan. Ik heb altijd gewerkt als producer en films gemaakt voor veel verschillende doelgroepen. De ervaring die ik daarmee heb opgedaan neem ik nu mee in de verschillende uitingen van Landgoed Christinalust.”

Bjizondere eerste kennismaking

“Mijn moeder is een aantal jaar geleden overleden en begraven op natuurbegraafplaats Maashorst. Hierdoor leerde ik Natuurbegraven Nederland kennen. De warmte en vriendelijkheid van de medewerkers vond ik opmerkelijk. We werden echt ontzorgd en voelden ons gesteund. Nu zit ik aan de andere kant van die tafel en probeer ik mensen op diezelfde manier te ontvangen en ze te helpen met de vragen die ze hebben.”

“De warmte en vriendelijkheid die wij ontvingen wil ik graag weer terug geven aan mensen waar ik zelf een gesprek mee heb.”

Wie is Nathalie?

Nathalie is 46 jaar en woont samen met haar partner en twee kinderen. “We zijn vorig jaar vanuit Den Haag naar Hengelo verhuisd. Iedereen denkt dat dit een enorm groot verschil is, maar in Den Haag woonden we ook al aan de rand van een natuurgebied en niet midden in de stad. We zijn verhuisd zodat ik op Landgoed Christinalust kon gaan werken en we dichter bij mijn schoonouders konden gaan wonen. Het is heerlijk dat de kinderen nu op de fiets naar opa en oma kunnen, normaal was dat ruim 2 uur in de auto. Ik ga vaak wandelen of fietsen in het mooie Twentse landschap en werk graag in de tuin. Buiten zijn vind ik echt heerlijk, maar wel alleen als het droog is.”