• Landgoed Christinalust
  • Mens
  • Organisatie

Iedereen is hier welkom, dat vind ik zo mooi Even voorstellen: Iris

“Voor mij is het belangrijk om met mensen te werken en wat te betekenen voor hen. Met veel plezier heb ik altijd in de horeca gewerkt maar de corona pandemie en het ontmoeten van mijn vriend heeft me aan het denken gezet. Ik was toe aan vastigheid en zo ben ik begonnen bij een uitvaartverzekeraar. Het was fijn om met mensen in contact te zijn, maar ik vond het niet fijn om de hele dag op kantoor te zitten. Daarom was ik ook zo enthousiast toen over deze baan, waar voor mij alles samen komt.”

“Hier zie je hoe mens en natuur samenkomen. Er wordt hard gewerkt aan het herstellen van de natuur naar het oorspronkelijke Twentse landschap, tegelijkertijd is er ook heel veel rust. Het mooie vind ik dat het een plek is voor iedereen. Op Landgoed Christinalust is ruimte voor alles. Om te rouwen, te wandelen, hardlopen, picknicken. Iedereen is welkom en komt met zijn eigen verhaal de rust opzoeken.”

Geniet van iedere dag

“Geen dag, maar ook geen mens is hetzelfde. Het is een voorrecht om zoveel mooie verhalen van mensen te horen en hen te begeleiden bij de keuze voor  een natuurgraf voor zichzelf of een dierbare. Mijn werk maakt me ook bewust dat het leven eindig is en dat je van iedere dag moet genieten. Zeg tegen de mensen van wie  je houdt, dat je van ze houdt. Haal geluk uit kleine dingen, wees dankbaar en kijk naar wat je wel hebt.”

Wie is Iris?

Iris is 29 jaar, geboren in Hengelo. Sinds vorig jaar woont ze in het mooie Twekkelo, dicht bij haar werk, samen met haar vriend en hond. In haar vrije tijd houdt Iris van tuinieren, koken of lekker wandelen met de hond. Ze is ook fervent supporter van FC Twente en slaat bijna geen wedstrijd over om ze te zien spelen.