• Heidepol

Wandel je met ons mee? Winterse Snertwandeling

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Ervaar de natuur op Heidepol en wandel mee tijdens de Winterse Snertwandeling. Een medewerker van Heidepol vertelt je over de historie van de natuurbegraafplaats. Zo kun je in de glooiingen van het landschap mooi de vorming van het Papendal zien.

Nog iedere dag wordt er hard gewerkt om het natuurgebied voor mensen, planten en dieren tot zijn recht te laten komen. Bekijk bijvoorbeeld de zogenaamde boskamers; hier is een gedeelte van het bos vrijgemaakt om ruimte te bieden aan nieuwe vegetatie. De naalden van de oorspronkelijke fijnsparren zijn weg geschraapt en heideplagsel is aangebracht. Tijdens een informatieve wandeling hoor je hier meer over. Een goede manier om kennis te maken met het natuurgebied.

Meld je aan voor een van deze wandelingen van dinsdag 1 tot en met zaterdag 5 maart. Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor een kop koffie of thee. De wandeling start om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop ontvang je een lekkere kom warme snert om mee te nemen (ook vegetarisch mogelijk). Het team van Heidepol houdt rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Wandel je met ons mee? Schrijf je in via onderstaand formulier.