• Heidepol

Zondag 29 januari om 13.30 uur Lezing Digitale nalatenschap

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

In deze moderne tijd zijn veel mensen zichtbaar op het internet: met een profiel op Facebook, LinkedIn of Instagram bijvoorbeeld. Wat blijft er online achter als een dierbare komt te overlijden? Hoe krijg je als nabestaande toegang tot een telefoon of laptop als je de code ervan niet weet? En hoe voorkom je identiteitsfraude met de gegevens van je overleden dierbare? Goed om hierbij stil te staan.

Leer meer tijdens de lezing

Bezoek in het nieuwe jaar Heidepol op zondag 29 januari. Meld je aan voor de lezing van Sander van der Meer. Hij is expert in digitale nalatenschap en vertelt je er alles over in een levendige presentatie. Emotie en humor wisselen elkaar af, waarbij je recente voorbeelden te horen krijgt en praktische tips krijgt aangereikt. Deze lezing zet je aan het denken en creëert bewustwording om het alvast goed te regelen voor later.

Lees hier meer over Sander en zijn expertisecentrum Digital Life Legacy.

Praktische informatie

  • Waar? Natuurbegraafplaats Heidepol, ontvangstruimte De Horst
  • Wanneer? Zondag 29 januari
  • Hoe laat? Je bent welkom voor koffie of thee met wat lekkers vanaf 13.00 uur. De lezing is van 13:30 tot 15:30 uur, inclusief een korte pauze en gelegenheid om na afloop na te praten en vragen te stellen.