Menu

18, 19 en 20 november Informatieweekend

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Beleef natuurbegraafplaats Schoorsveld! Wij zijn enorm trots op hoe het gebied zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Daarom nodigen we je graag uit om de prachtige natuur te komen bewonderen tijdens dit weekend. Op vrijdag kun je luisteren naar een lezing over natuurbegraven of genieten van een foto-expositie van de leden van de IVN fotoclub. Op zaterdag ontdek je de prachtige natuur van natuurbegraafplaats Schoorsveld tijdens een informatieve belevingswandeling. Of genieten van muziek en een kop koffie op zondag?  Meld je via onderstaand formulier aan voor een van deze activiteiten.

Bezoek natuurbegraafplaats Schoorsveld

Kun je niet tijdens het informatieweekend of wil je graag zelf natuurbegraafplaats Schoorsveld ervaren? Je bent elke dag van harte welkom om te komen wandelen tussen zonsopkomst en zonsondergang. Wil je meer weten over natuurbegraven dan ben je welkom in het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats. Of maak een afspraak met een medewerker van de natuurbegraafplaats voor een informatieve wandeling of een rondleiding.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten