Uitvaart regelen?

Informatie over een uitvaart

Vanwege de huidige ontwikkelingen met het coronavirus vragen wij u om samen met de uitvaartondernemer en nabestaanden de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Vanzelfsprekend vragen wij onze collega’s en bezoekers om alle voorzorgmaatregelen daaromtrent te respecteren.

In het kort betekent dat:

  • uitvaarten binnen plaats zullen vinden tot een maximum van 100 personen, buiten geldt een maximum van 250 personen. Zowel binnen als buiten verzoeken wij, samen met de uitvaartondernemer, om de afstand van 1,5 meter tussen personen daar waar mogelijk in acht te nemen.
  • catering vanaf 1 juni gelukkig weer mogelijk is. De uitvaartondernemer kan de mogelijkheden en de RIVM voorschriften met u bespreken.
  • de informatie- en uitvaartgesprekken door kunnen gaan met (bij voorkeur) maximaal 3 personen. We kiezen ervoor om deze vooral wandelend, buiten in de natuur, te laten plaatsvinden. Indien het vermoeden bestaat dat er ziekteverschijnselen zijn of u in quarantaine dient te verblijven, kunt u helaas niet deelnemen aan het gesprek met één van onze collega’s. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, door bijvoorbeeld te beeldbellen.

Op telefoonnummer 0486 745 011 kun je 24 uur per dag een begrafenis aanmelden en inplannen.

Een uitvaart op Maashorst is mogelijk voor iedereen die bij ons een plek heeft. Dit mag, maar hoeft niet. Je naasten stellen de ceremonie samen met een uitvaartondernemer naar keuze. Wij stellen de natuur en onze ruimtes (tegen een vergoeding) beschikbaar en begeleiden de begrafenis.

Om een afscheid te hebben dat echt past bij de persoon en de nabestaanden, is er veel ruimte voor een eigen invulling van de ceremonie.

Alle tijd en vrijheid

Een afscheid in de ochtendzon of in de namiddag als de hemel rozerood kleurt: de natuur laat zich op elk moment van de dag van een andere kant zien.

Op Maashorst kan het afscheid ’s ochtends of in de middag plaatsvinden. In de zomermaanden is een ceremonie in de avond ook mogelijk.

 

Dicht bij de natuur

Maashorst heeft een ceremonieruimte, De Hoeve, met ’t koffiehuys. De
ceremonieruimte biedt plaats aan gezelschappen tot 150 personen. Buiten is er ook een ceremonieplaats die gebruikt mag worden. Mocht je catering wensen, dan kan dat vanzelfsprekend. Maashorst heeft een menu- en wijnkaart. Kosten op aanvraag.