• Heidepol
  • Mens

Lichtjesavond 23 november 2019 op Heidepol

We kijken terug op een hartverwarmende lichtjesavond op Heidepol. Zoveel nabestaanden zijn gekomen om deze avond vol troost en verbinding met ons te beleven. Alle personen die we moeten missen werden in het licht gezet, op ieder graf brandde een kaarsje. Zo werd ons natuurgebied een plek van licht en liefde.

Het was een avond met ruimte voor een lach en een traan. Er waren mooie ontmoetingen bij de vuurkorven, met glühwein of warme chocolademelk. De dames van By Heart wisten met hun meerstemmige zang de juiste snaar te raken. In de Heidekapel werden kaarsjes aangestoken en de prachtige bijdrage van Marcel, met zijn gitaar en warme stem, bracht verstilling en ontroering.

Ook noemden we de namen van de geliefden die op Heidepol een plek hebben gekregen. We zijn dankbaar dat wij deze waardevolle avond met zoveel nabestaanden hebben mogen beleven.

Naam

Naam
Ik hoor je
Je klinkt me nog in de oren

Naam
Ik mis je
Ik vertel aan wie het wil horen

Naam
Ik koester je
Je hoort bij ons allemaal

Naam
Je wordt echt niet vergeten
Je wordt een mooi verhaal.
Naam ik hoor je…

Hanneke Henrichs-Kerkstra