• Landgoed Christinalust
  • Organisatie

Hoogste punt bereikt!

“Het is prachtig om te zien hoe de constructie van de houten geraamtes met veel vakmanschap is gezaagd in de zagerij en daardoor in korte tijd op de definitieve bestemming kon worden geplaatst. Ook het plaatsen van het dak en de muren is op afstand berekend en vervaardigd, waardoor het op locatie allemaal heel snel gaat.”

Natuurlijke en herbruikbare materialen

“Samen met de lokale architect en aannemer hebben we zoveel mogelijk naar duurzame oplossingen gezocht. Hergebruik van materialen voor zowel de bouw als de inrichting is ons uitgangspunt,” vertelt Ellen. “Hierbij maken we gebruik van innovaties zoals een biomeiler voor het verwarmen van het water en de ruimtes. Het ontwerp van de gebouwen is heel natuurlijk, en past op de best mogelijke manier in ons natuurgebied.

“We kijken enorm uit naar het in gebruik nemen van ons ceremoniegebouw, medio augustus. Tot die tijd kunnen we geen grote ceremonies binnen houden, maar hebben we een hele mooie passende oplossing buiten gevonden, onder de tarp (schaduwdoek) naast het Koetsehoes.

Informatieve wandeling

We organiseren op 16 mei een wandeling speciaal voor uitvaartondernemers waarbij we je vertellen hoe een natuurbegrafenis bij ons kan verlopen. Je kunt ook een individuele afspraak maken waarbij we samen over ons landgoed wandelen en we je alles vertellen over een natuurbegrafenis. Meld je hier aan.