De Week van de Wandeling 6 tot en met 10 oktober

Wandel je met ons mee? Tijdens ‘De Week van de Wandeling’ word je meegenomen op ontdekkingsreis door de historie, cultuur en de ontwikkeling van de natuur op Heidepol. Daarnaast kom je alles te weten over een laatste rustplaats in de natuur en vertellen we over de uitbreiding van onze natuurbegraafplaats. In groepen van maximaal 20 personen wandel je met ons mee door het prachtige gebied. Je bent welkom vanaf 10:00 uur voor een kopje koffie. De wandeling start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

Het verrast je, verwondert je. En het laat je niet meer los. Hier wil je zijn. In het  adembenemend mooie glooiende landschap van Heidepol, in het hart van de Veluwe. Een natuurgebied met een bijzondere bestemming, al acht jaar lang. Een gebied dat sinds deze zomer nóg meer ruimte biedt voor rust en voor de natuur.

Kom je een kijkje nemen bij het nieuwe stuk natuur? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Vandaar dat we de excursies en lezingen op 24, 26 en 27 september vervangen door de wandelingen.

Zorg dat je 1,5 meter afstand houdt, tenzij je tot 1 huishouden behoort. Heb je verkoudheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis. Fijn als je je even afmeldt: contact@heidepol.nl, 026-7112210.

Mijn gegevens
*Deze velden zijn verplicht