Uitvaart regelen?

Informatie over een uitvaart

Vanwege de huidige ontwikkelingen met het coronavirus vragen wij u om samen met de uitvaartondernemer en nabestaanden de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Vanzelfsprekend vragen wij onze collega’s en bezoekers om alle voorzorgmaatregelen daaromtrent te respecteren.

In het kort betekent dat:

  • uitvaarten binnen plaats zullen vinden tot een maximum van 100 personen, buiten geldt een maximum van 250 personen. Zowel binnen als buiten verzoeken wij, samen met de uitvaartondernemer, om de afstand van 1,5 meter tussen personen daar waar mogelijk in acht te nemen.
  • catering vanaf 1 juni gelukkig weer mogelijk is. De uitvaartondernemer kan de mogelijkheden en de RIVM voorschriften met u bespreken.
  • de informatie- en uitvaartgesprekken door kunnen gaan met (bij voorkeur) maximaal 3 personen. We kiezen ervoor om deze vooral wandelend, buiten in de natuur, te laten plaatsvinden. Indien het vermoeden bestaat dat er ziekteverschijnselen zijn of u in quarantaine dient te verblijven, kunt u helaas niet deelnemen aan het gesprek met één van onze collega’s. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, door bijvoorbeeld te beeldbellen.

Op telefoonnummer 026 711 22 15 kun je 24 uur per dag een begrafenis aanmelden en inplannen.

Alle tijd en vrijheid

Een afscheid in de ochtendzon of in de namiddag als de hemel rozerood kleurt: de natuur laat zich op elk moment van de dag van een andere kant zien. Op Heidepol kan het afscheid in de ochtend of in de middag plaatsvinden. In de zomermaanden is een ceremonie in de avond ook mogelijk.

Dicht bij de natuur

Een ontvangstruimte, een Heidekapel en een Boskapel. Heidepol heeft verschillende plekken die alle rust en ruimte bieden voor een afscheid midden in de natuur. De ontvangstruimte biedt ruimte aan 100 personen, de Heidekapel aan 150 gasten en de Boskapel midden in het bos is geschikt voor 30 mensen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via contact@heidepol.nl of (026) 711 22 10.