Uitvaart regelen?

Informatie over een uitvaart

Vanwege de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus vragen wij u om samen met de uitvaartondernemer en nabestaanden de overheidsrichtlijnen in acht te nemen. Vanzelfsprekend vragen wij onze collega’s en bezoekers om alle voorzorgmaatregelen daaromtrent te respecteren.

In het kort betekent dat:

  • uitvaarten plaats zullen vinden tot een maximum van 30 personen. Wij verzoeken u om, samen met de uitvaartondernemer, de afstand van 1,5 meter tussen personen daar waar mogelijk in acht te nemen.
  • catering mogelijk is.
  • een urnbegraving mogelijk is in het bijzijn van maximaal 2 personen of de personen van één huishouden.
  • de informatie- en uitvaartgesprekken door kunnen gaan met maximaal 2 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.
    Als u corona gerelateerde klachten heeft of er wordt van u verwacht binnen te blijven kunt u helaas niet deelnemen aan het gesprek met één van onze collega’s. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, door bijvoorbeeld te beeldbellen.
  • wij u bij een bezoek aan de natuurbegraafplaats vragen om ter plekke een gezondheidscheck in te vullen.
  • het dragen van een mondkapje, vooral wanneer u zich in een binnenruimte verplaatst, vanaf de leeftijd van 13 jaar van toepassing is.

Op telefoonnummer 026 711 22 15 kun je 24 uur per dag een begrafenis aanmelden en inplannen.

Alle tijd en vrijheid

Een afscheid in de ochtendzon of in de namiddag als de hemel rozerood kleurt: de natuur laat zich op elk moment van de dag van een andere kant zien. Op Heidepol kan het afscheid in de ochtend of in de middag plaatsvinden. In de zomermaanden is een ceremonie in de avond ook mogelijk.

Dicht bij de natuur

Een ontvangstruimte en een Boskapel. Heidepol heeft verschillende plekken die alle rust en ruimte bieden voor een afscheid midden in de natuur. De ontvangstruimte biedt ruimte aan 100 personen en de Boskapel, een open plek midden in het bos, is geschikt voor 30 mensen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via contact@heidepol.nl of (026) 711 22 10.