• Maashorst

Zomeravond Muziek op Maashorst

Het is niet meer mogelijk om je voor deze activiteit aan te melden.

Beleef de natuur op Maashorst tijdens de magische uren van de schemering en kom luisteren naar de muziek van Noud Bongers. Op vrijdagavond 4 augustus ben je welkom om Maashorst in de avond te bezoeken. Een bijzondere ervaring; de dag loopt ten einde en het licht in de bossen en op de open velden verandert. In deze magische sfeer kun je luisteren naar het openluchtconcert van Noud Bongers, een Brabantse troubadour die zichzelf al sinds zijn 12e jaar op gitaar begeleidt.

Noud draagt het dialect een warm hart toe. Hij onderscheidt zich met het ‘Moaskaans’ (hij is woonachtig in de Maaskant, in het dorpje Lith) duidelijk van andere Brabantse zangers. Zijn liedjes zijn erg divers van melodie en de teksten gaan voornamelijk over de gewone alledaagse dingen van het leven. Sinds 1995 is Noud Bongers een zichzelf op gitaar begeleidende troubadour die het land intrekt met zijn helder klinkende baritonstem, om zijn luisterpubliek te bekoren. Hij wordt omschreven als een kruising tussen Ad de Laat en Gerard van Maasakkers. Toegankelijk voor een breed publiek en gespeeld op een prachtige plek midden in de natuur.

Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom bij d’n Eyk onder het schaduwdoek van de natuurbegraafplaats voor koffie, thee en wat lekkers. Muziek op Maashorst start om 20.00 uur. Meld je gratis aan via onderstaand formulier.

  • Wanneer: vrijdag 4 augustus.
  • Programma:
    19.30 – 20.00 uur            Inloop met koffie, thee en iets lekkers.
    20.00 –21.00uur             Muziek Noud Bongers
  • Kosten: deze activiteit is gratis.
  • Bij slecht weer speelt Noud voor ons in de ceremonieruimte van Maashorst