• Landgoed Christinalust

Informatieweken Ontdek Landgoed Christinalust

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Voor het eerst in haar geschiedenis wordt Landgoed Christinalust een openbaar natuurgebied.

Een mooi, groen gebied waar grote, statige bomen rust en trots uitstralen. Een plek die al eeuwenlang van doorgegeven wordt van generatie op generatie. De natuur krijgt hier opnieuw vorm; terug naar hoe ze vroeger was, én meer. Met de komst van natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust wordt het natuurgebied voor eeuwig natuur waar mensen hun laatste rustplaats vinden. In een gedeelte van de natuurbegraafplaats is dit al mogelijk. We nodigen je uit om kennis te maken tijdens een informatiewandeling.

Praktische informatie

De informatieve wandelingen starten op dinsdag en zaterdag om 11.00 uur en op vrijdag om 14.00 uur. We verzamelen 15 minuten van te voren bij het Koetsehoes tegenover het informatiecentrum aan de Zwartevennenweg 15 in Enschede. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Trek schoenen aan waarop je gemakkelijk kunt wandelen. We sluiten de wandeling af met iets lekkers.

Meld je aan via onderstaand formulier voor een van de wandelingen in november. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Mocht er onverhoopt iets veranderen, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Kun je niet tijdens de informatiedagen of wil je graag op een moment dat het jou past door de natuur wandelen? Je bent elke dag van harte welkom om te komen wandelen tussen zonsopkomst en zonsondergang. Wil je meer weten over natuurbegraven dan ben je welkom in het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats aan de Zwartevennenweg 15. Of maak een afspraak met een medewerker via 053 303 52 30 .