• Landgoed Christinalust

Kom kennismaken en ervaar de warmte van natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust Warme Winterdag

Laat je omarmen door de warmte van natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust tijdens onze warme winterdag. Sluit je aan bij een van onze winterwandelingen om 10.00 en 14.00 uur, waarna je je opwarmt met een lekker warm drankje. Ontdek waarom onze natuurbegraafplaats een fijne plek is om te zijn, voel de frisse wind door je haren te en laat je van binnenuit verwarmen.

Bij winter denk je misschien aan koude, grijze dagen en dat er weinig te beleven is in de natuur. Maar juist nu is het bijzonder om naar buiten te gaan. Het lijkt misschien alsof de natuur slaapt, maar niets is minder waar. Stiekem gebeurt er van alles en is er veel te zien. De mooie bruinoranje beuk, de roodborstjes die voor je uit vliegen en van zich laten horen, het mos op de bomen en hier en daar nog een verloren paddenstoel. Januari is ook dé maand om eekhoorns te spotten. Deze pluizige dieren zitten tussen december en februari in de paartijd. De mannetjes achtervolgen de vrouwtjes om mee te paren en hebben daarbij nauwelijks oog voor hun omgeving. Je kan ze letterlijk door het bos zien vliegen.

Loop mee met een stevige wandeling over onze natuurbegraafplaats en sluit af met een heerlijk warm drankje.

  • Datum: zondag 28 januari
  • Ontvangst: om 10.00 of 14.00 uur (aanmelden voor de middag is helaas niet meer mogelijk)
  • Waar: in het ceremoniegebouw
  • Kosten: deze activiteit is gratis

Meld je aan via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”110113″ title=”Natuurbegraven Nederland – FORMULIER – CRM_Winterwandeling Christinalust Januari (Siem)”]