• Landgoed Christinalust

Kom kennismaken met Landgoed Christinalust Tijdens de Week van de Kennismaking

Ben je benieuwd naar de natuur op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust, wil je meer weten over natuurbegraven en de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur? Kom dan tijdens de Week van de Lentewandeling kennismaken met natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust van maandag 24 tot zondag 30 juni. Tijdens diverse activiteiten beleef je de natuur, leiden we je rond en beantwoorden we al je vragen. Bekijk hieronder het programma en meld je aan voor één of meerdere activiteiten.

Persoonlijke natuurwandeling
Je kunt je aanmelden voor een persoonlijke natuurwandeling van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni, waarbij je samen met een van onze medewerkers op pad gaat over de natuurbegraafplaats. Tijdens deze wandeling wandel je ongeveer een uur over natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust en krijg je een persoonlijke rondleiding door het natuurgebied. Je kunt alleen komen, met een vriend of vriendin, met je partner, of met je gezin. Zo maak je op een ongedwongen manier kennis met het landgoed en de natuurbegraafplaats.

‘Open hoes’
Op zondag 30 juni staan tussen 11.00 een 16.00 uur onze deuren voor je open. Kom langs in ons informatiecentrum en ceremoniegebouw, we vertellen je graag over het persoonlijk maken van een uitvaart en willen graag al je vragen beantwoorden.

Lezing natuurbegraven, hoe zit dat?
Tijdens een informatieve lezing kom je meer te weten over de verschillende mogelijkheden, hoe het uitzoeken van een plek in zijn werk gaat, eeuwige grafrust en een natuurgraf voor een urn. Maak zo op een laagdrempelige manier kennis met natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust . Deze lezing is op zondag 30 juni om 12.00 uur en 14.00 uur in het ceremoniegebouw.

‘Wandelen’ met de elektrische boskar als je wat minder goed ter been bent
Ben je wat minder goed ter been? Dan nemen we je graag mee in onze elektrische boskar op donderdag 27 juni, zodat je toch het gevoel van de wandeling kunt ervaren. Samen gaan we op ontdekkingstocht, we nemen je mee in de verhalen van deze bijzondere plek, vertellen je alles over natuurbegraven en de keuze voor eeuwige grafrust in de natuur.

Ben je tijdens de Week van de Lentewandeling niet in de gelegenheid om langs te komen?

Je kunt natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust 7 dagen per week bezoeken tussen zonsopkomst en zonsondergang. Het informatiecentrum is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot  17.00 uur geopend en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Alle activiteiten zijn geheel kosteloos. Bel voor een afspraak 053 303 52 30 of stuur een mail naar contact@landgoedchristinalust.nl. Hieronder kun je je opgeven voor de activiteiten, opgeven voor meerdere activiteiten op verschillende dagen kan natuurlijk ook.

Inschrijfformulier

  Mijn gegevens

  Ik meld mij graag aan voor:

  Maandag 24 juni


  Dinsdag 25 juni


  Woensdag 26 juni


  Donderdag 27 juni


  Donderdag 27 juni


  Zondag 30 juni


  *Deze velden zijn verplicht